Εκδήλωση και Γενική Συνέλευση Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής
Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025, στον χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Μεσιτών Χαλκιδικής πραγματοποίησε με επιτυχία την Τακτική Καταστατική Γενική Συνέλευσή του. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο του real estate σε γενικό επίπεδο, ζητήματα που σχετίζονται ειδικά με την αγορά ακινήτων στη Χαλκιδική και έγινε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου.
Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τα μέλη ήταν οι εξελίξεις στην κτηματαγορά, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και η ανάγκη για ενίσχυση της επαγγελματικότητας και της διαφάνειας στη μεσιτική δραστηριότητα.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με τον επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης, κ. Κοσμά Θεοδωρίδη, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μεσιτών Ευρώπης. Ο κ. Θεοδωρίδης ανέλυσε κρίσιμα ζητήματα όπως: το φαινόμενο της παραμεσιτίας και οι τρόποι αντιμετώπισής του, το μέλλον του real estate στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι νέες απαιτήσεις και ρυθμιστικές αλλαγές σχετικά με τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και οι υποχρεώσεις των μεσιτών.
Η παρουσία και οι τοποθετήσεις του συνέβαλαν ουσιαστικά στον γόνιμο διάλογο και στον εμπλουτισμό των γνώσεων των μελών του συλλόγου.
Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής για συνεχή αναβάθμιση του επαγγέλματος, προστασία του κύρους του κλάδου και παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πολίτες.
Μετά την Γ.Σ. το διοικητικό συμβούλιο παρέθεσε γεύμα στον κ. Θεοδωρίδη σε γνωστό εστιατόριο της Χαλκιδικής να γευτεί τοπικές συνταγές της Χαλκιδικής.
Ο Σύλλογος Μεσιτών Χαλκιδικής ευχαριστεί το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την βοήθεια και την υποστήριξή του σ' αυτή την εκδήλωση.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου